Wednesday, July 27, 2011

makan free

hari ni kepala berdenyut². otak tak berapa waras nak citer panjang.. apepun, nak cakap terima kasih banyak² kat kak jah yang sudi belanja mkn free masa beday ai ari tu. susah² je wat delivery ni... @_@ kak jah tya dominos @ pizza hut, so ai pilih dominos sebab nak rasa chocolate lava cake. mmg ternyata sodap!

eh, terima kasih kepada semua yang wish beday ai.. ramainya yang komen, terharu  kite.. hehehe.. ai aminkan doa kalian dan moga Allah swt makbulkan doa dari korang semua.. amin... 



yang ni beli sendiri 




kek ni kena makan masa panas² sbb nnt coklat cair tu jadi keras..
tak berapa sedap rasanya nnt



memang kenyang tahap dewa kami berdua hari tu. maceh la jah, nnt aku balas jasa bulan sembilan nnt plak eh.. kak jah tak kasi masukkan gambar dia. jenuh bergaduh ngan dia tadi. demi kawan, ai ikutkan aje la.. nway jah, terima kasih sekali lagi.. sayang kau sendat²!


follower baru, nnt ai jejak yu ollss plak eh..

48 dok ngomen:

< Mrs.Eady > said...Reply To This Comment

alahaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sedak nyer!!!!

Fieza79 said...Reply To This Comment

sedap giler nih.! semalam kekekenyangan ke...senyap je hehee...

NM02 said...Reply To This Comment

fieza,

haah.. sampai mc dibuatnya



hahahahaha

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

niezaaaaaaaa....


ko ni kannnnnn.....


huhuhuuhuhu...tak menahan oooooo...

ieja amieja said...Reply To This Comment

hrmm..sdpnyerr..nape x anto cni ckit tuh ari..

Mommy Fara said...Reply To This Comment

Peh, lava cake tu nmpk sedap!

wardah @ fie shah said...Reply To This Comment

ahhh tensi tengok makanan sedap ni tau

wida said...Reply To This Comment

bestnya sis..dpt mkn free.

kakcik said...Reply To This Comment

Bertambah rezeki kakjah, InsyaAllah. :)

Sedetik Cuma said...Reply To This Comment

Wah seronoknya..berbaloi2 birthday girl disambut dengan upacara makan2. Yang belanja tu..moga murah rezeki

fiza said...Reply To This Comment

Sedapnya. Patutlah blog sunyi smalam...kenyang tahap dewa rupanya...muahahahaha...

Huda said...Reply To This Comment

alhamdulillah rezeki free :)

mamasuri said...Reply To This Comment

mak ai..rezeki2..
sedap2...terliur lagi aku...
huhuhu

ajumohit said...Reply To This Comment

wahhh heavennya tgk mknan tu...dapnya niezzaaa

AI said...Reply To This Comment

- baik nye kak jah...

Diana @ bilakukatacinta said...Reply To This Comment

sis...last week ni nak entry makanan bagai di waktu pagi..hehe..pasni entri2 mkn petang2 time nak buka je

wahida said...Reply To This Comment

aku belanja bukan sbb nak balasan...aku belanja ikhlas....

Anum said...Reply To This Comment

nyum2
sedapnya...

bujal X said...Reply To This Comment

frosty rutbeer terbaik!

AzMask said...Reply To This Comment

sedapnya...

sha a.s said...Reply To This Comment

pdnla bau dominos smpi ke cubicle i ni haa...ehehe...awak, FM awak ade kt kita ni haa..ntah bile nk mengantorr..jauh ler awak tu......hihi

sarah mohamad said...Reply To This Comment

sedap nyaaaa kakjieeee! hehe belanja sini pulakk :D

Ilhamny.com said...Reply To This Comment

adushhh, sajek jek ngko.. domino lasagna dia sedap...nih yg buat aku, karang gak nih nak gi domino nih..huhuhu

adarnadzmie said...Reply To This Comment

alahaiiii... klu tengok time bulan posa ni meleleh air liur ni...hehe

ratusiput said...Reply To This Comment

wah...bestnye la hai ade kawan baik cmtu kan.kawan baik kite yg cmtu sme dah pupus :)

mamaNoriz sini.. said...Reply To This Comment

wowo...mmg terbaek la...

untungnye NM dpt mkn freee, murah rezki betul!

tpi sya pun suka domino compare to PH...

ina said...Reply To This Comment

wah..wah..makan beso kamu yer..

ILA HonEyBuNNy said...Reply To This Comment

nyum3...

terusss lapar...nak pergi sarapan jap la...ehhehhe

Teratak Hami said...Reply To This Comment

Ni tolong promosi untuk Dominos ke? Akak baru tahu dominos ada benda2 lazat camni. Nak gie terjah ler ...

Ko makan sorang satu ke?

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...Reply To This Comment

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa makan lagi...semputtttttttt

Kakzakie said...Reply To This Comment

Baiknya Jah... susah nak cari kawan macam tu tau... Sayang ketat-ketat mestilah org dah belanja...:)

NM02 said...Reply To This Comment

teratak hami,

kami makan kongsi².. ahaksss

sW33tdARLiNG said...Reply To This Comment

i loike BBQ domino's pizza

Queen said...Reply To This Comment

air tu paling tak boleh tahan

Chik Att said...Reply To This Comment

huhhh pengsan ...pat blas kali

♥MAMASYAZA♥ said...Reply To This Comment

wow memang nampak sedap, tak penah rasa pun lagik dominos pizza ni

Farihah said...Reply To This Comment

arghhh..
tidakkkk....
sedapnyaaaaaa!!!

btw,
happy belated bday ye :)

~izan~ said...Reply To This Comment

masuk sini mesti kena lap air liur selalu..dah dpt agak je bila tgk tajuk hehe...dah la dekat2 gmbr semua tu..bunyi2 perot huhu

atty's said...Reply To This Comment

nasib kty baru je mkn dominos..kalu tak mau meleleh air liuq

zee said...Reply To This Comment

Untungnyer ade kwn cam k.jah..

miloais said...Reply To This Comment

nak pizza tu!
hik hik hik

nizamsani said...Reply To This Comment

sedapnya.

Gieyana said...Reply To This Comment

bestnyer nok..sure sedap n kenyang nie kan..me kena pantang dulu rsnya nie..

Eye_nee said...Reply To This Comment

sampai terkeluar sound track cacing mak dari dlm perut tgk gambaq2 ni semua...

b a m b a m ' s said...Reply To This Comment

dugaan pose betol lar ari nie kak nieza!! -.-'

Ann Huda (Ate) said...Reply To This Comment

Ate pemakan domino tegar, tapi kok Ate tak pernah tahu ada benda yg cengkelat bulat-bulat berlava tu... Sblm pose ni nak beli jugak lah (dasar 'dengki') hahaha.

eLLy said...Reply To This Comment

amboi terus sayang sendat2 ;p

Softtouch [Hanim] said...Reply To This Comment

hepy belated birthday utk awk..semoga pjg umur n murah tezeki..bestnya kwn blanja dominos...sedapnyaaaaaaaaaaaaaa